Épületek, eladóterek, gyártócsarnokok látványos bemutatása a 360 fokban interaktívan forgatható virtuális gömbpanoráma. Egy, vagy több helyszínen sok fotóból összeállított nagy felbontású, magas minőségű kép, amit weboldalon megjelenítve bemutatható cégének telephelye. A készítéséhez speciális felszerelés. Ügyfeleknek weboldala megtekintése során, még mielőtt ténylegesen ellátogat az adott helyre, meg tud ismerkedni a környezettel egy virtuális sétán. Ez egy nagyon hasznos eleme lehet céges weboldalaknak, ahol a webes látogató hiteles/valós képet kap a helyszín virtuális bejárásával. Ez egyben egy üzenet is az ügyfelek felé: Mi ilyen szép helyen várunk és erre büszkék vagyunk!

Hasznos lehet szálláshelyek, kiállító terek, rendezvény központok részére is az ügyfelek érdeklődése felkeltése és könnyebb értékesítés érdekében.

Nem csak új építésű helyeknek ajánljuk, a 360 fokos panorámákkal könnyen és látványosan lehet informálni ügyfeleket felújításról, vagy akár új dekorról, megújult környezetről.

Richi's Detailing - Shop és váróterem - Zalaegerszeg

Az interaktív gömbpanoráma megtekintéséhez kattintson a képre!

Richi's Detailing - 360x180 panoráma - virtuális séta

NN Design Shop eladótér gömbpanoráma

Az interaktív gömbpanoráma megtekintéséhez kattintson a képre!