...

FÉNYKÉPÉSZET

Fényképészeti szolgáltatásaink között minden olyan összetevő szerepel ami segíti vállalkozásod jó megjelenését és ezzel megítélését.

Készítünk termék-, helyszín-, portré-, eseményfotókat, légifelvételeket, valamint különleges 360 fokos fényképeket virtuális sétákhoz.

Rendelkezünk saját stúdióval, de kérésére akár külső helyszínen is teljes értékűen tudunk dolgozni, mobil stúdiónk segítségével. 

Mindenki az interneten keresztül keres és tájékozódik termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. A telefon, a tablet, vagy a számítógép böngészőjén keresztül dől el ki melyik cég mellett teszi le a voksát. Ugyanazt a terméket egy rossz minőségű fotóval bizonyítottan kevesebbszer választják a vásárlók. Egy jó minőségű kép jó első benyomást, bizalmat kelt és azonnali pozitív kapcsolódás egy potenciális ügyféllel. Ugyanez igaz szolgáltatások terén a megnyerő üzleti portré, ami profizmust sugall, az ügyfél szempontjából erősíti a hitelességet és szakmai hozzáértést.

IMAGINE STUDIO - SEGÍTSÉG A BRANDÉPÍTÉSBEN!

Gömbpanoráma,
virtuális séta

Az általunk készített gömbpanorámák egyedi módon készülnek. Nem egy kis fényerejű 360 fokos kamerát használunk, hanem egy speciális szerkezet segítségével közel 170 db, 40 megapixeles képet illesztünk össze, hogy minden részletet megmutató képek készülhessenek. Ezeket aztán kérésre összefűzzük, így készülhet el egy könnyen használható, nagyszerűen nagyítható virtuális séta, amit aztán beépíthetsz weboldalara.

Hogy mekkora előnyt lehet szerezni egy ilyen látványos, interaktív tartalommal? 

Legyen szó kereskedelemről, vagy turizmusról, az ilyen tartalom növeli a weboldal látogatási idejét, melynek köszönhetően garantált a keresőkben az előre sorolás.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.