REFERENCIÁK

2022-ben kamera- , valamint  mikrofonfejlesztés köszönhetően jelentős ugrást értünk el technikai téren. Ezt a fejlődés segít minket annak az elvárt minőségnek a megteremtésében, amivel nemzetközi szinten is helytálló anyagok készülhetnek. Készül zenei videoklipp, gyárbemutató film, kutatás – fejlesztési bemutató, közvetelen termékbemutató Tv-shop jelleggel, amiben 50 másodpercünk van meggyőzni a vevőt a termék hitelességéről és piaci szerepéről. Ahogy az elmúlt években jól látható tendenciát mutatott a videók egyre szélesebb körű elterjedése ez mára már szinte minden platformon érvényes. Az instagramm vagy facebook reklámok mellett, a professzionális weboldal üzemeltetésében is kikerülhetetlen szerep jutott a mozgóképnek. Cégünk technikai háttere, valamint szakmai tudása azonban a televíziós megjelenítésben is képes helytállni, amennyiben ilyen igény merülne fel. 

 

2021-ben már az év elején egy nagy, nemzetközi reklámfilm európai felvételeinek gyártásával bíztak meg minket. A tengerentúli megrendelőkkel Zoom-on keresztül folytak az egyeztetések. A rövid határidő ellenére sikerült zökkenőmentesen lebonyolítani a forgatásokat.

A 2020-as év mint, minden vállalkozás számára, számunkra is tartogatott épp elég meglepetést és kihívást. A sok megpróbáltatás ellenére szerencse is ért bennünket, hiszen lehetőséget kaptunk elkészíteni Kehidakustány számára azt a turisztikai kisfilmet (és annak számos változatát) amellyel a turisztikai egylet a következő években népszerűsíti majd a települést, különböző fórumokon (a reklámunk 25 magyar televíziós csatornán jelent meg, valamint a Youtube és a közösségi média felületén)

Sok-sok kisebb, de nem kevésbé fontos munkát tudhatunk a magunkénak, különböző vadász rendezvényen forgattunk, Majka koncerten jártunk, ott voltunk a Pannónia Ringen a BMW családi napján, megörökítettük a Zalaegerszegi uszoda, valamint az Ajkai üveggyár bontását, mood videót készítettünk egy közel 2000 fős triatlon rendezvényről. Az év utolsó harmadában pedig toborzó filmet gyártottunk egy helyi középiskolának, melyben 15 perc állt rendelkezésünkre bemutatni az intézmény adottságait. Az idei terveink között szerepel ismét nagyszabású reklámfilm és egy országos nagyságú videóklipp forgatása is.

2022

2021

2020